Сакала да се убие, а потоа пожарникарот направил нешто што ќе остави без текст!

2 март, 2017
Сакала да се убие, а потоа пожарникарот направил нешто што ќе остави без текст!

Еден кинески пожарникар е пофален за својот потег со кој спасил жена која сакала да скокне од зграда.

Снимката го прикажува храбриот пожарникар кој со помош на јаже се спушта од десетти кат, па физички, со нозе ја турка жената внатре во зградата.

Погледнете го видеото:

https://www.youtube.com/watch?v=-Ye_kE7ibJc