Шетал по улица и непрекинато зјапал во својот мобилен телефон. Кога конечно ја дигнал главата, за малку ќе добиел инфаркт!

24 јануари, 2017
Шетал по улица и непрекинато зјапал во својот мобилен телефон. Кога конечно ја дигнал главата, за малку ќе добиел инфаркт!

Шетал по улица и непрекинато зјапал во својот мобилен телефон. Кога конечно ја дигнал главата, за малку ќе добиел инфаркт!

Погледнете што му се случило на овој човек…

https://www.youtube.com/watch?v=QCAntD1-DIk