21 јуни, 2018

Радио

Спремни ли сте да видите како изгледа рајот на земјата? Овој првокласен резорт на Малдивите без сомнеж ќе ги магепса сите што ќе го видат па дури и на фотографии, а можете да замислите како би било ако се наоѓате таму и сите овие раскошни убавини ги гледате во живо?

Остави коментар

Почетна // патување // ДЕСТИНАЦИИ // Дел од рајот наречен Coco Palm Bodu Hithi
Горе