20 ноември, 2018

Радио

Модерните начини на патување значително го имаат олеснето патувањето во различни делови во светот. Но, сепак на планетата сè уште постојат места кои се тешко достапни и за кои е потребно патување од неколку дена.

За кои места станува збор погледнете од видеото.

Остави коментар

Почетна // патување // ДЕСТИНАЦИИ // Ова се најтешките места за патување во светот!
Горе