Сите му се смееле кога ја продал куќата и се вселил во шатор. Но, кога ја виделе внатрешноста…

13 март, 2017
2

Брајс Лангстон од секогаш бил страствен љубител на едноставниот живот. Бил заговорник на заштита на околината и бил во потрага по начин на живот, кој во најамала мера би влијаел на животната околина. Така дошол на идеја наречена „Lotus Belle“ шатор.

Многумина од нас биле во шатор на кампување и тоа траело неколку дена. Меѓутоа, Брајс живее во шатор!

Од надвор, ова навистина е обичен шатор, кој по малку потсеќа на циркус, но од внатре… Неверојатно!