23 септември, 2017

Радио

Во многу земји во светот во текот на божиќните и новогодишните празници традиционално се припремаат интересни и вкусни куќички од божиќни колачиња налик оние од бајките кои се украсуваат со многу бомбони и крем од белки.

Заедно со своите најмили можете да изградите сопствена куќа од божиќни колачиња, а ние сме тука да ви обезбедиме туторијал кој детално го објаснува секој чекор од овој забавен проект. Можеби ќе ви одземе малку време, но резултатот надокнадува. А и вашите најмили и деца ќе бидат воодушевени.

Погледнете го туторијалот:

 

 

Остави коментар

Почетна // Забава // Интересно // Како да направите куќа од божиќни колачиња
Горе