Дара Бубамара со нов перверзен стајлинг

24 март, 2017
3

За српската пејачка Дара Бубамара денот не започнува доколку не одбере провокативни парчиња облека во кои ќе позира и ќе го покажува своето бујно тело на социјалните мрежи.

Кај неа од се има по многу, па би било „штета“ да не ги распушти бујните гради, задникот, меѓуножјето. Дека Дара е полна со живот доказ се многуте храбри фотографии, а меѓу последните се најдоа и такви каде носи проѕирна маичка со златни детали од која речиси целосно ги откри градите.

Кај неа не важи правилото ако едно откриеш, друго треба да сокриеш, па на свој начин спои и златно мини здолниште од кое ги разголи нозете.