Јелена Костов по пораѓањето целосно НЕПРЕПОЗНАТЛИВА!

28 март, 2017
6

Ѕвездата на „Гранд“, Јелена Костов се породи на 6 февруари во Белград, кога на свет донесе здраво момченце, а неполни два месеци откако стана мајка на малиот Милик, пејачката изгледа сосема поинаку.

Јелена претходно беше склна на често менување на имиџот, па многумина од малите екрани, најмногу се сеќаваат на неа како занесна русокоса.

Веднаш по пораѓањето, ја промени бојата на косата, па на 11 февруари од болницата излезе како чоколадна смеѓа, со кратка коса и шишки.

Но, ни тоа не беше крај со експериментите.

Се офарба и во црно, а многумина мислеа дека пејачката сега целосно е непрепознатлива, но ништо помалку секси отколку што беше претходно… Напротив!

Пресудите самите на основа на најновите фотки:

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Instagram/kostovjelena

Foto: Instagram/kostovjelena