Кајли Џенер покажа уште едно провокативно издание и совршен моден стил

20 март, 2017
2

Младата реалити ѕвезда Кајли Џенер повторно заблеска во уште едно провокативно издание.

аа од глава до пети била облечена во мрежа, од мрежасто боди, сукња, па дури и чизми.

Што мислите за нејзиниот изглед?