Карлеуша жестоко го навреди Босанац: Тебе жена не може сексуално да те возбуди!

14 март, 2017
7

Драган Стојковиќ Босанац и Јелена Карлеуша повторно беа во центарот на вниманието во “Ѕвездите на Гранд“.  Овој пат Јелена „удри“ по колегата од жирито таму каде најмногу го боли – сопругата.

– Вие Босанац немате жена која сексуално ќе ве возбуди. Еве, кажете дали сум во право? – ја праша Карлеуша публиката, а тој се пронајде во нејзините зборови, па и одговори:

– Што ти е важно тебе! Ти само гледаш на физички контакт, ќе го биде или не – и врати тој, но не застана на тоа и го вмеша Душко Тошиќ.

– Јаден тој твој сопруг! Што прави кога ќе се разболи? Кого тебе тогаш ќе те задоволи? Подобро му е да скокне во Дунав отколку да падне во постела – констатираше Босанац.

Карлеуша пак се бранеше дека нејзиниот Душко и пруижа се што и треба.