Ова е синот на Даниел Кајмакоски

2 март, 2017
9

Популарниот пејач Даниел Кајмакоски пред една недела првпат стана татко, откако неговата избраничка го донесе на свет нивниот син. Денес, гордиот татко на социјалните мрежи објави шреслатка фотографија од својот наследник, на која го гледаме како мирно спие, а покрај негосе наоѓа цуцла со македоснко знаме.