Бринети или русокоси: Кои се подобри во кревет

2 март, 2017
11

Доколку ви здодеа да трчате по жени што воопшто не ви обрнуваат внимание можеби е време да се ориентирате кон поинаков тип на партнерки…

Незадоволни жени

Жените кои не се задоволни со својот живот, бегаат од реалноста и така стануваат лесни мети на заводниците кои бараат само авантура. За да ги придобиете овие жени, доволно е само да кажете неколку убави зборови и таа веднаш ќе се најде меѓу облаците. Но, многу често потоа следува присилно слетување. По таквиот пад, животот ќе и се чини уште полош од порано.

Депресивна жена

Сите познаваме барем една женска личност која постојано е депресивна и создава драми таму каде што ги нема. Жените склони на депресија ќе бидат склони и да паднат на заводник. Тие во нив гледаат како на спасители, но среќата која ја наоѓаат со нив набрзо повторно се претвора во депресија, а тоа е така затоа што ќе пронајдат нов проблем.

Жена која сака да им удоволува на другите

Личностите кои постојано им угодуваат на другите се лесна мета на заводниците. Таквата жена се чувствува добро во друштвото на мажите и се грижи за неговите потреби. На првите знаци на негово повлекување, таа ќе почне да се бори за неговата наклонетост. Тоа, е единствениот начин да се чувствува сакано.

Жена која има бујна фантазија

Овие жени се најлесен плен на заводниците. Тие ќе поверуваат во било која приказна по што таа во својата глава ќе создаде слика на која ќе се надева, иако од тоа нема да има никаква корист.

Жени на кои сексот им е оружје

Многу жени веднаш ќе скокнат во кревет со маж, бидејќи сексот е начин на кој добиваат чувство на љубов. Заводниците ги користат овие жени за секс, а тие за нив емотивно ќе се врзат и во поголемиот број случаи, ќе останат разочарани.