28 февруари, 2020

Радио

Прочитајте ги овие совети од експертите, контролирајте го неговото возбудување и акцијата може да трае цела ноќ…

Најновото истражување кое го спровела команијата Тројан наведува дека 34% од жените посакуваат да имаат подолг секс. Еве како тоа се постигнува!

Длабоко да дише – вежбите за длабоко дишење ќе му помогнат да се опушти пред акцијата.

Оргазам за време на предиграта – нека ве доведе до оргазам за време на предиграта, а потоа полесно ќе постигнете втор заеднички.

Испразенте му ги батериите – најдобар начин е оралниот, и вие треба да го доведете до лудило за време на предиграта.

Обавезен тајм аут – морате да внимавате и да применувате паузи со цел да му се намали возбудувањето и истото да се одложи.

Избегнете ја позата doggy style – иако е ова одлична поза, повеќето мажи подолго ќе го издржат сексот во мисионерска положба.

Остави коментар

Почетна // живот // љубов и секс // Како подолго да издржи во кревет?!
Горе