14 декември, 2018

Радио

Што сакаат жените повеќе од облека, чевли и козметика? Оргазми. Кој вели поинаку – лаже.

Десетина стручњаци го потврдуваат она што жените со години го признаваат. За добар секс не е важна позата во која сте и истата не секогаш може да ве доведе до оргазам.

До оргазам може да доведе исклучиво стимулација на клиторисот и тоа е единствениот „трик“ со кој жената ќе го достигне врвот.

Затоа, секој маж мора да знае што да прави.

Корисно е да знаете дека на многу жени директниот притисок не им е пријатен. Внимателните, кружни движења од друга страна пак се совршено решение.

Сепак, најдобро е да ги следите нејзините реакции ако сакате да излезете на вистинскиот пат.

Остави коментар

Почетна // живот // љубов и секс // Позата не е важна: Што е потребно за жената да доживее оргазам?
Горе