Чевлите со остар врв – новата тенденција

23 март, 2017
11

Тие се вратија во полна сила и имаат намера да останат уште долго на челна позиција меѓу омилените аксесоари на жените – чевлите со остар врв!

Да бидеме искрени, понекогаш во името на модата сме спремни да го жртвуваме комфорот, за да бидеме во тренд и да изгледаме добро.

Е сега е време да го доплниме гардероберот со најактуелните чевли со остар врв. Така ќе бидете неодолива и неверојатно секси.