15 декември, 2018

Радио

Овој пат сакаме да ги израдуваме сите жени со она што го откривме. Откривме свежи, достојни и сосема единствени чанти кои сите дами со јасно дефиниран стил ќе посакаат да ги носат.

Елегантни, софистицирани, по малку нападни, но со стил, овие чанти се автентични од секој агол, па доколку сте една од оние дами кои сакаат да бидат забележани, ќе бидете наградаени со до нивото на вистинска модна икона.

 

Image result for torbe u modi

Image result for torbe u modi

Image result for torbe u modi

Image result for torbe u modi

Related image

Image result for torbe u modi

Image result for torbe u modi

Image result for torbe u modi

Image result for torbe u modi

 

 

Остави коментар

Почетна // живот // мода // Погледнете што ќе се носи оваа есен
Горе