Пролетен тренд: Блескава шминка

22 март, 2017
8

Најновиот пролетен тренд за шминка, сјајни сенки и блескаво лице, во видео туторијалот на шминкерката Лиса Елдриџ.

httpv://www.youtube.com/watch?v=ejC7Wv_hO1Q