Тест: Проверете го својот вид онлајн!(ВИДЕО)

16 март, 2017
8

Доколку подолго време не сте биле на офталмолог сигурно се прашувате дали од сите тие часови поминати пред компјутер и ТВ и понатаму се е во ред со вашиот вид.

Еве едноставен тест со чија помош ќе го проверите вашиот вид: