11 декември, 2018

Радио

Во светот, летечките машинерии се во тренд поради порастот на популарноста на дроновите во сите врсти, па би било права штета да не ги споменеме и најимпресивните авиони…

Секако, говориме за тотално различен буџет, бидејќи е голема разлика во цените која ја плаќате за играчка и онаа која од вас бара да имате приватен авион,ное, можеме сите заедно да се сложиме дека таа разлика постои со причина.

Денес ви ги претставуваме десетте најневеројатни приватни авиони, хеликоптери и други концепти кои се откриени минатата 2017 година. Се надеваме дека ќе ви се допадне нашиот избор.

10. Cirrus Vision Jet

10. Cirrus Vision Jet

9. Diamond Aircraft DA50-V

9. Diamond Aircraft DA50-V

8. AKOYA

8. AKOYA

7. Dassault Falcon 900LX

7. Dassault Falcon 900LX

6. Twistair

6. Twistair

5. DesignQ’s Concept Plane

5. DesignQ’s Concept Plane

4. Volocopter 2X

4. Volocopter 2X

3. Bell FCX-001 Helicopter

3. Bell FCX-001 Helicopter

2. Eviation Alice

2. Eviation Alice

  1. Embraer Lineage 1000E Manhattan & Hollywood
    1. Embraer Lineage 1000E Manhattan & Hollywood

Остави коментар

Почетна // авто-мото // 10-те најдобри приватни авиони во светот за 2017
Горе