21 март, 2019

Радио

Овој необичен кафе-бар кој плови во тиркизните води на Фиџи се вика Cloud 9, и веќе ви е јасно од каде го добил името. 

Кафе-барот се наоѓа во близина на островот Фиџи на сред кристалното и чисто море, каде посетителите во рајски амбиент може да уживаат во сладолед, кафе или италијанска пица и секако да уживаат во прекрасната глетка.

Остави коментар

Почетна // патување // ДЕСТИНАЦИИ // Исто како во светот на бајките, кафе – бар кој плови (Видео)
Горе