21 март, 2019

Радио

Обединетите Арапски Емирати се сé популарни ширум светот…

Овој чудесен ресорт е лоциран во срцето на пустината Liwa. Особено внимание на многубројните туристи привлекува со луксузниот раскош. Врвните вили кои го сочинуваат овој комплекс, пружат несекојдневно уживање. Тие поседуваат сопствен базен и батлер, кој им е на располагање 24 часа дневно.

На располагање се и четири ресторани. Со својот екстравагантен ентериер пружат апсолутен луксуз, а на своето мени имаат интернационална и кујна од средниот исток.

Спа центарот е наречен „Висечки градини “ и нуди апсолутно уживање. Комплексот, исто така поседува и тениски терени, сопствени камили кои се на располагање на гостите, како и многубројни атрактивни понуди за прошетка низ пустината…

 

Остави коментар

Почетна // патување // ДЕСТИНАЦИИ // Qasr El Arab – пустинска оаза на мирот
Горе