21 март, 2019

Радио

Крајно време е да влеземе во форма. А вo тоа ќе ни помогнат овие 7 ефикасни вежби, кои се изведуваат во рок од 28 дена, и тоа само 10 минути на ден!

Остави коментар

Почетна // Спорт // 7 ефикасни вежби за брзо влегување „во форма“: 28 дена по 10 минути на ден
Горе