4 јуни, 2020

На денешен ден стивна еден од најубавите гласови на овие простори.

Поминаа 11 години откако во трагична сообраќајна несреќа животот  го загуби 26. годишниот Тоше Проески. На 16 октомври 2007 година целиот регион занеме

во шок кога сите медиуми објавија вест за тешката сообраќајна несреќа на автопатот Загреб-Липовац, кај Нова Градишка. Сеќавањата за Тоше не бледеат, а публиката ќе го памети по прекрасните песни, извонредната интерпретација, волшебната насмевка и човечките квалитети што го красеа.

Во нашето сеќавање вечно ќе го паметиме вака…

Остави коментар

Почетна // Top Story // Тоше, сонце што одамна зајде…
Горе