Селаните слушнале дека во близина се крие голема змија, а потоа извлекле вистинско чудовиште

3 мај, 2018
Селаните слушнале дека во близина се крие голема змија, а потоа извлекле вистинско чудовиште

Селаните слушнале дека во близина се крие голема змија, а потоа извлекле вистинско чудовиште (Видео)

Оваа гигантска змија е фатена во селото Донг Кау во Виетнам, а во ловот учествувале десетина мештани кои биле и тоа како преплашени од големината на ова чудовиште.

Во видеото во прилог погледнете како изгледала целата ситуација…

Еве како изгледала оваа страшна змија!