25 април, 2019

Радио

Во Лос Анџелес беше доделена наградата GQ – за маж на годината беше прогласен Чедвик Бозман, принцот на Ваканда, а за најбезобразна актерка Кејт Бекинсејл!

Музичарот Ронан Китинг раскажа како “бајатата британска актерка го прескокнала редот за сликање”, бидејќи смета дека е подобра од другите.

“Стоев со сопругата, во ред, чекајќи да го поминеме тој дел од протоколот пред фотографите и зборував со Гвендолин Кристи и со моделот Ерин О Конор, кога некој не одмина. На црвениот тепих е секогаш гужва, и тогаш гледаш некој како се бутка покрај тебе, поминува и не гледа, облече во боливудски фустан, право напред и бум: раката на колк да испозира, “рече музичарот, не сакајќи да ја именува актерката.

Само рече актерката, Боливуд, раката на колкот и “дека глумела во филмот за Втората светска војна”.

Подсетува на некој?

Остави коментар

Почетна // Забава // Безобразие на црвениот тепих! “Што мисли таа, дека е подобра од нас ?!”
Горе