Девојката на Џејмс Бонд

10 декември, 2018
бонд

Се согласи откако ја замоли Даниел Крег.

Сигурни сме дека и хонорарот помогнал …

Актерката Леа Сејду, која ја гледавме во филмот за тајниот агент 007 „Spectre“, исто така ќе глуми и во 25-то продолжение на најдолговечната филмска франшиза.

„Докторката Мадлен Свон“ се согласи да глуми во филмот чие што снимање започна во пролетта во 2019. година, откако ја замолија режисерите Кери Фукунага и Даниел Крег.

Поркај Леа, во овој филм исто така ќе ги гледаме Ралф Финес, Бен Уишоу и Наоми Харис.