5 август, 2020

Пејачката Гвен Стефани одсекогаш пофално зборува за својот однос со своите деца, а познато е дека им е посветена, поминуваат многу време заедно и ги разнесува на разни активности по Лос Анџелес.

Таа ги има Кингстон (12), Зума (10) и Аполо (4) со пејачот и гитарист Гевин Росдал.

Кингстон со својата мајка посетува дури и козметички салони.

Така, пред неколку дена, заедно беа кај долгогодишниот фризер на Гвен, каде што таа уште еднаш си ја исфарба косата платинеста, додека нејзиниот син одлучи да извлече тиркизно сини праменчиња.

Да, и двајцата беа задоволни со резултатите, најдобро тоа го кажуваа нивните насмевки откако излегоа од салонот.

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Гвен Стефани за врската со синовите
Горе