28 мај, 2020

Ајде сега кажете дека Бред Пит не дава пари!

Разводот на Бред Пит и Анџелина Џоли трае со “години” – договорот околу старателството, парите што таткото “не ги дава на децата”, обвинувањата дека Пит е насилник, потоа алкохоличар, потоа и “манијак” се доста и за “обичниот народ” кој чита за тоа, но исто така и за познатиот актер.

Затоа Бред Пит реши сите пари, 250 милиони долари, да ги остави на децата!

“Направи фонд и во него стави 250 милиони долари, се што има, и им го намени на децата да го поделат рамномерно. Сметките се на име Шајло, Вивијан, Нокс, Пакс, Захара и Медокс и никој не може да ги подигне парите освен нив. На овој начин Анџелина нема да види ниту долар од неговото богатство кога разводот конечно ќе биде завршен”, изјави непознат извор близок до актерот.

Дури и во случај на смрт на актерот, нема да може како единствен старател на малолетните деца да ги подигне парите, но фондот ќе биде отворен дури кога децата ќе станат полнолетни.

Ја средил?

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Ја средил!
Горе