29 јануари, 2020

Радио

Откако корисник на Твитер го посочи малку познатиот факт дека Карди Б и Аријана Гранде се на иста возраст, се појавија голем број на твитови за неверување.

Карди Б и Аријана Гранде се на иста возраст и фановите не можат да поверуваат!

Откако еден корисник на Твитер го објави сознанието дека двете ѕвезди имаат 25 години, неколку колеги корисници почнаа да ги објавуваат своите шокантни одговори. Иако Карди е малку постара од Ариана (таа ќе наполни 26 во октомври), обожавателите не можеа да го разнишаат фактот дека мислеле дека раперката изгледала постара од малата и нежна Аријана.

“Фактот дека Аријана Гранде и Карди Б се на иста возраст е многу да се процесира”, се чита оригиналниот твит. “Мислев дека Карди има 30 години”, еден корисник напишал твит назад.

“Мислев дека Ариана Гранде има 14 …”, напиша друг. “Само што дознав дека Аријана и Карди Б се иста возраст и јас сум во ШОК”, рече уште еден.

Во прилог на неверувањето за возраста на жените, другите корисници на Твитер беа лути на оригиналниот пост и не разбраа зошто таа мораше да ги “објави” годините.

“Кој е условот да се изгледа како 25-годишник”, пишува еден твит. “Рековте дека многу е да се процесира. Значи ти е тешко да процесираш дека има и други луѓе во светот кои се на иста возраст како тебе? “, во друг твит го прашуваат тој што го напишал оригиналниот пост откако почувствувале дека  Карди била нападната дека изгледа стара.

Бидејќи Аријана честопати ја сметаат за помлада, а Карди штотуку го имала своето прво дете, можеме да разбереме од каде доаѓа неверувањето.

Двете дами се наоѓаат на различни точки во нивниот живот и нивната музика е исто така многу различна, па споредбата можеби не е најдоброто нешто што треба да се направи кога станува збор за дефинирање на соодветно определување на возраста.

Едно нешто што нè научи чудесниот твит, е тоа што Карди и Аријана имаат лојални фанови кои се подготвени да застанат на нивна страна во секое време!

Ниту Карди ни Аријана не коментирале за твитовите за нивната возраст и не сме сигурни дека ќе искоментираат.

Аријана, наводно, се одмора од центарот на вниманието за да заздрави после трагичните неколку недели и Карди се чини дека е многу зафатена со нејзината нова ќерка, Култура.

Остави коментар

Почетна // Забава // Карди Б & Ариjана Гранде: Твитер полуде откако дозна дека тие се исто годиште
Горе