Спиела со него штом се запознале!

26 септември, 2018
џ

Убавицата открила дека не можела да му одолее на идниот сопруг од самиот почеток.

Музичарот Џон Леџенд ја импресионираше својата сопруга Криси Тејген кога се запознаа до таа мера што таа одлучи да “скокне во кревет” со него, веќе на првиот состанок.

Убавицата во емисијата “Watch What Happens Live” откри дека сето тоа се случило откако го снимиле заедно спотот за песната “Stereo”.

“Ние бевме заедно на сетот за снимањето на спотот цел ден по што јас отидов на еден негов концерт, а потоа, па, се случи” , таа изјави низ насмевка, мислејќи на тоа дека завршија во кревет заедно.

Девет години подоцна, тие двајца имаат две деца и сложен брак.

Криси уште откри дека на почетокот на врската им била љубоморна на девојките кои биле во спотовите на Џон, но откако се во брак повеќе не постои љубомора.