Сталоне замина со семејството на одмор, а потоа го пресретнаа ТИЕ!

25 јули, 2018
с3

Реши се да се одмори од се, но сепак се случија некои непредвидени ситуации.

Актерот  Силвестер Сталоне реши да здивне и да си замине со својата фамилија на летување во Франција. Веднаш по пристигнувањето беше возбуден поради гостопримството што му беше пружено во еден од најпрестижните ресторани таму. Но, тоа не е сè. Неговите верни обожаватели целосно го опседнаа, што не му пречи, напротив. Актерот, како вистински професионалец, го посвети своето време на верните обожаватели и со нив правел селфија, што ги воодушевило. Освен тоа што во актерската кариера му оди сè како подмачксно, не крие дека има многу убав однос со своето семејство со кое одлучи да ги помине летните денови на јахтата и ужива во сјајот на Азурниот брег. Да се потсетиме, од 1997 година Сталоне е во брак со поранешниот модел Џенифер Флавин, кој, покрај своите години, може да се пофали со извонредна фигура. Тие двајца имаат три деца, Софија, Систин и Скарлет.

 Врз основа на фотографијата што ја објави Џенифер, може да се заклучи дека и нејзините потомци ја наследиле нејзината убавина. Освен што атрактивно изгледаат, многу се вредни во уќилиште, на што актерот сигурно е горд.