Ја видовме во различни трансформации, но никогаш вака- Јелена Карлеуша непрепознатлива!

4 јули, 2018
2

Иако сите обожаватели на поп-дивата Јелена Карлеуша се навикнати на нејзините чести трансформации, овој пат таа направи да изгледа сосема непрепознатлива. Верувале или не, за тоа и беше потребна само една перика.

Имено, не е ретка појава Јелена Крлеуша да ја менува бојата на косата и да носи различни перики, но овој пат таа навистина ги изненади обожавателите кои почнаа да коментираат дека дефинитивно треба да стане бринета.