21 март, 2019

Радио

Ким Крдашијан ги разлути фановите на социјалните мрежи каде беше обвинета за злоставување!

Ким објавила слика на која во рацете држи змија, а на неа се мотивите на познатата модна куќа. Многумина нејзината постапка ја протумачија како злоставување на животни, а тоа и го напишаа во коментарите под сликата.

“Одвратно е тоа што си го направила, ја злоставуваш”, “Кутра змија”, се само некои од коментарите кои се најдоа по фотографијата.

Little Louis.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Остави коментар

Почетна // Забава // Шоубиз // Одвратно е тоа што си го направила: Ким Кардашијан обвинета за злоставување!
Горе