17 септември, 2019

Радио

Анабела Атијас и Гаги Џогани во вторникот навечер настапија на еден белградски сплав и ги оживеаа своите големи хитови од деведесетите. Сплавот бил преполн и покарј лоштите временски услови и атмосверата била фантастична.

Резултат со слика за muz anabele zaspao na nastupu

Сепак, сопругот на Анабела, Андреј, во текот на настапот на својата сопруга заспал на сепарето!

Погледнете:

Остави коментар

Почетна // Забава // Шоубиз // Шок видео: Сопругот на Анабела заспа додека таа пееше!
Горе