29 јануари, 2020

Радио

Вклучете ги во вашиот гардеробер модните парчиња што дизајнерите ги препорачаа како најдобри за оваа есен.

Есенските месеци се периодот кога завземаме низок старт и започнуваме нова модна сезона. Погледнете кои се четирите најактуелни трендови кои ќе ги гледаме насекаде во наредниот период и доколку сакате да го следите трендот, не заборавајте да набавите барем едена комбинација од листата.

Модните куќи веќе ги понудија своите стилски предлози за animal принт. Ако сте љубител на овој тренд, ќе ви биде повеќе од лесно да ја најдете вашата омилена комбинација.

Остави коментар

Почетна // живот // Дознајте кои се 4 водечки модни трендови за оваа есен: Девојките од целиот свет се луди по овие парчиња
Горе