21 март, 2019

Радио

Точките познати како Полк Дотс се носат често без оглед на која сезона е.

Популарни се со децении наназад, но понекогаш со пролетта точките повторно оживуваат. Наспроти репутацијата дека овој пример е премногу ретро, постојат начини да ги носите точките, но да не изгледате како дете – или Мини Маус.

Остави коментар

Почетна // живот // мода // Како да носите точки оваа пролет?
Горе