19 април, 2019

Радио

За секоја сезона, на било кое парче облека, пругите секогаш успеваат да се провлечат.

Ситни, крупни, впечатливи, широки, тенки, вертикални, хоризонтални – секако ги обожаваме особено на пролет.

Пругите го освежуваат секој изглед и истовремено се елегантни и опуштени.

Сите може да ги носат и да ги комбинираат со светли бои или други дезени како цветови или точки.

Оваа пролет експериментирајте со впечатливи пруги:

Остави коментар

Почетна // живот // мода // Секогаш во тренд: Облека со впечатливи пруги
Горе