Што ќе се случи ако ги ставите нозете во млеко со сода бикарбона!?

30 април, 2018
8

Што ќе се случи ако ги ставите нозете во млеко со сода бикарбона!?

Доколку немате време и пари за педикир, ова е еден совршен рецепт кој можете да го направите и сами. Се што ви е потребно е легенче, млеко и сода бикарбона, а потоа чекајте го резултатот!

Погледнете го видеото …