Совршено репче за помалку од 5 минути

10 мај, 2018
2 copy

Врзувањето на косата во репче е најчестата фризура која секоја девојка ја применува секојдневно. Без разлика дали се спремате за излегување или пак се подготвувате за вежбање, најлесен начин за да ја приберете косата е врзувањето на репче. 

Врзувањето репче е секогаш одлична идеја, а во ова видео може да погледнете еден лесен начин за вашето репче да изгледа поубаво. Не одзима многу време, потребни се помалку од 5 минути, а резултат е одличен. Направете го вашето репче оригинално и привлечно за секое око.