24 јануари, 2020

Радио

Дека нивната врска ја краси вечна љубов, актерите Catherine Zeta-Jones (49) и Michael Douglas (74) досега многу пати покажаа за време на бројните кризи со кои се соочија.

По неговите здравствени проблеми и нејзините проблеми со депресијата, тие се сакаат уште повеќе, а за време на одморот во Портофино, Италија, не се разделуваа, држејќи се постојано за рака .

Остави коментар

Почетна // Забава // Catherine Zeta-Jones и Michael Douglas се смбол за вечна љубов
Горе