4 јуни, 2020

Иако се зборуваше дека Lady Gaga, на мудар начин, пред очите на Irina и го зема мажот и таткото на нејзиниото дете, таа приказна остана да лебди во воздухот.

Медиумската драма на релација Ирина Шајк, Бредли Купер и Лејди Гага конечно се приближи кон крајот. Актерите на триаголникот веќе не сакаат да одговараат на прашањата на новинарите, а пејачката и неодамна оскаровка, Лејди Гага, изјави дека „социјалните мрежи се тоалетот на современото општество“, кои од мравка прават слон.

Иако се зборуваше дека Lady Gaga, на мудар начин, пред очите на Irina и го зема мажот и таткото на нејзиното дете, таа приказна остана да лебди во воздухот.

Во меѓувреме, Шајк ја запечати приказната со новата рекламна кампања и фотографија на Instagram.

Фантастичната уметничка фотографија на која  Ирина е покриена само со боја им испрати порака на медиумите:

Јас не сум жена што некој може да ја измами “, како што пишуваа и обожавателите на моделот во коментарите.

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Јас не сум жена која некој може да ја измами: Ирина Шајк со најпровокативна фотографија ги затвори устите на медиумите и јавноста!
Горе