16 октомври, 2019

Радио

Актерската двојка Jennifer Aniston и Justin Theroux во март минатата година ставија крај на двегодишниот брак. Оттогаш, според извештаите на странските медиуми, тие ретко се среќавале. Сепак, тие неодамна се сретнаа да ги поминат последните мигови со своето куче, бел германски овчар по име Dolly.

Актерот објави фотографии на кои се гледа кучето опкружено со цветни ливчиња и тие двајца како се држат за рака двете.

-Нашиот најомилен член на семејството, Dolly, почина во самрак после херојска борба, опкружена со најблиските – напиша актерот под фотографиите, а фановите им кажаа дека е тажно и убаво што биле заедно во таков момент.

Jennifer, германскиот овчар го вдоми во 2006. година, а името го доби по кантри пејачката Dolly Parton.

Остави коментар

Почетна // Забава // Jennifer Aniston и Justin Theroux: Трагичниот настан повторно ги спои
Горе