Kylie Jenner одлучи Stormy да стане ѕвезда, иако има само 16 месеци

10 јуни, 2019
jenner

Славната ријалити ѕвезда Kylie Jenner неодамна беше прогласена за најмладата милијардерка во светот. Таа пред 16 месеци ја доби својата ќерка Stormi со еден од највлијателните рапери на денешницата, Travis Scott, a како што изгледа, на бранот на популарноста сака да ја искачи и својата ќерка.

View this post on Instagram

My Malibu baby 🌴💗

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Jenner организираше снимање со малата Stormi, а како и обично фотографката сакаше да ја мотивира малата на снимањето. Во неколку наврати, детето го мотивираше да го изговори своето, а исто така и името на нејзината братучетка Тrudy, а Stormi се обиде да го стори тоа. Резултатот е очекувано пресладок и предизвика бурни реакции на социјалните мрежи.

View this post on Instagram

A for effort baby 😫😫😍😍💗

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on