16 септември, 2019

Радио

Lady Gaga продолжува да ги ниже наградите за филмот „The Star Is Born“! По Златниот Глобус за најдобра песна, пристигнаа уште две награди во неделата во Калифорнија. Gaga ја подели наградата за најдобра актерка во драмата со одличната Glenn Close, која својот „дел“ од наградата го доби за филмот „The Wife“.

Пејачката се расплака за време на говорот и призна дека се полеала со вода пред да излезе на сцената, погледнете!

Остави коментар

Почетна // Забава // Дајте и марамче!
Горе