3 јуни, 2020

Кога ги видовме овие фотографии, тешко  ни беше да поверуваме дека тоа е истата Miley Cyrus која пред неколку години нè изненадуваше само со ограничени комбинации на облека и непотребни скандали, но се чини дека младата пејачка пораснала, бидејќи во последно време не престанува да не воодушевува со комбининациите на облека, а со последната навистина нè „тресна од земја“.

Miley, за премиерата на филмот „Isn’t it Romantic“ одбра прекрасен  Valentino фустан, во кој изгледаше волшебно и совршено се вклопи во слатката приказна која го прати филмот. Косата врзана во високо репче и интензивниот црвен кармин совршено ја заокружија оваа романтична приказна.

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Младата пејачка никогаш не изгледала поелегантно
Горе