18 јануари, 2020

Радио

Апсолутен dream team за новата драмска хумористична серија

На новата Apple стриминг услуга, наречена „Apple TV +“ ќе биде инаугурирана од новата серија со хумористичниот жанр со Jennifer Aniston, Reese Witherspoon и Steve Carrell!

Името на серијата е „The Morning Show“ и дејствието се одвива околу типичното утринско шоу и ансамблот зад секоја поединечна продукција, во густиот хаос што публиката никогаш не го гледа. „Apple“ очигледно верува во своето прво телевизиско бебе, а досега се нарачани две сезони од десет епизоди, пред првaата воопшто да биде емитувана, а Aniston и Witherspoon издвоија неколку зборови за заедничкиот проект на лансирањето на платформата: Низ призмата на ненаспани и луѓе со премногу адреналин, пред и зад камерите, ги истражуваме сложените односи меѓу мажите и жените во професионална врска и иницираме разговори кои малку се плашат да ги водат, освен ако не се зад затворени врати “.

Дали нѐ чека хумористична серија или нешто сосем поинакво? Во секој случај, со оваа ѕвездена постава, не можеме да ја дочекаме есенската премиера!

Остави коментар

Почетна // Забава // Пристигна новиот трејлер за новата серија со Jennifer Aniston и Reese Witherspoon!
Горе