28 мај, 2020

Годината во која ги одбројуваме деновите, дефинитивно беше во знакот на дизајнерските ташни. Кога ќе ги погледнеме street-style фотографиите, направени на улиците на најголемите модни метрополи, се чини дека некои се здобиле со ѕвездена популарност, красејќи безброј комбинации на облека. IT модните додатоци беа прилично различни, но сите ташни на must-have листата имаат карактеристичен и многу впечатлив дизајн. Од морето на трендовски детали што ги окупираа улиците (и социјалните мрежи) во 2019. година, ние ги издвоивме седумте највпечатливи.

Bottega Veneta – The Pouch

Bottega Veneta – Cassette

View this post on Instagram

Annonce Suit Season

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

Jacquemus – Le Chiquito

Fendi – Baguette

View this post on Instagram

The coolest accessories

A post shared by Diego (@collagevintage2) on

Prada – Sidonie

Dior – Saddle

Loewe – Basket

Остави коментар

Почетна // Life Story // 7 ташни кои ги обожававме во 2019та година
Горе