28 мај, 2020

Gigi Hadid е главната ѕвезда на новата кампања на Burberry , во која е претставена capsule колекцијата со нов монограм ТБ.

Манекенката за фотографирањето помина низ разни улоги што и ги даде креативниот директор на брендот, Riccardo Tisci.

Остави коментар

Почетна // Life Story // Gigi Hadid, ѕвезда на новата Burberry кампања
Горе