15 јули, 2020

Од сезона до сезона, трендовите ни покажуваат дека веќе не е толку важно да ги комбинираме боите по некои застарени модни правила и дека трендсетерките се повеќе инспирирани од храбрата комбинација на бои.

Жените од стил се повеќе ги комбинираат боите, кои до пред извесно време беа „забранети“ за комбинирање.

На врвот од листата на бои за комбинирање за сезоната есен / зима, се најдоа комбинацијата на кафеава и светло сина боја.

Комбинацијата на овие бои го враќа ретро-духот во секој ваш outfit. Ова е идеален избор за смелите жени, кои уживаат во можноста да ја изразат својата екстраваганција преку модата.

Остави коментар

Почетна // Life Story // Луксузната комбинација на две неочекувани бои е водечки тренд оваа зима
Горе