8 јули, 2020

Нејзината линија сега е совршена.

Мараја Кери (48) со години се бореше со вишокот килограми, но се чини дека конечно најде рецепт за да ја доведе својата линија во ред.

Откако докторите ја предупредија дека мора да започне диета, пејачката „се фрли на работа“ и успеа да дојде до посакуваната тежина.

Мараја ослабе 20 килограми,  и го откри нејзиниот рецепт за совршената фигура која што сега ја има.

Имено, се колне во моќта на копарот и лососот, кои се полни со протеини, витамини и антиоксиданти, но сепак тие се толку многу сиромашни во однос на калории.

Остави коментар

Почетна // Life Story // Мараја Кери ослабе 20 килограми и изгледа фантастично, а се колне дека во тоа и помогнале две намриници
Горе